Katalog

Pobieranie narządów jamy brzusznej do przeszczepów. Technika chirurgiczna.

Pobieranie narządów jamy brzusznej do przeszczepów. Technika chirurgiczna.

Autorzy:

Andrzej Barański

Wydawnictwo:Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Copyright: 2013
Rok wydania: 2013
Stron: 248
ISBN: 9788320046090
Wydanie: 1
Oprawa: twarda
Format: B5
Edycja: Pierwsze wydanie
Wysyłka: 1-2 dni

149,00 zł

Cena: 134,10 zł

(zawiera podatek VAT)

Rabaty dla stałych klientów

Cena dla klientów zarejestrowanych: 134,10 zł

Cena dla klientów zarejestrowanych, którzy dokonali zakupów w poprzednich zamówieniach o wartości łącznie

  • 300 zł lub więcej, cena: 129,63 zł
  • 500 zł lub więcej, cena: 126,65 zł
  • 1000 zł lub więcej, cena: 119,20 zł

» Zostań stałym klientem

Rabat 10.00%
Oszczędzasz: 14.9zł

Do koszyka

Koszty i terminy dostawy

Formy płatności


Oceń: 01234 Wersja do druku
Czytelnik - krok po kroku -zostaje zapoznany z zawiłościami chirurgicznych technik pobierania wielu narządów jamy brzusznej od jednego dawcy – od momentu przygotowania ciała, przez samo pobranie narządów i ich przygotowanie do transportu po sposób postępowania z ciałem dawcy.
Autor opisuje nie tylko szczegóły technik chirurgicznych, ale również najtrudniejsze momenty operacji i potencjalne pułapki czyhające na zespół pobierający organy. Szczególną wartość książki stanowią liczne kolorowe zdjęcia i ryciny ilustrujące kolejne etapy postępowania.
Jest to pierwsza na polskim rynku wydawniczym pozycja poświęcona pobieraniu wielu narządów jamy brzusznej od jednego dawcy, przeznaczona głownie dla praktykujących chirurgów i rezydentów oddziałów chirurgicznych, którzy chcą pogłębić swą wiedzę na ten temat.

Słowa kluczowe:


KSIĘGARNIA INTERNETOWA PZWL - prowadzona przez: Ravelo Sp. z o.o., ul. Daimlera 2, 02-460 Warszawa. Wpis do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy Wydział XII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000442101.
KONTAKT Z BOK - adres e-mail: wysylkowa@pzwl.pl; infolinia: 801 33 33 88. Biuro Obsługi Klienta czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-17.00.

Ważne sprawy | Formy płatności | Sposób, koszty i czas dostawy | Reklamacje i zwroty | Regulamin | Ochrona danych osobowych
e-Booki | Dla autorów | Informacje prasowe | Oferty pracy | Mapa serwisu | Polityka prywatności | English version